Sluiten
Overslaan naar inhoud

Maatwerk, ons merk!

Maart 2020, COVID-19 slaat rampzalig om zich heen. In mijn huidige baan als evenementenbeveiliger en centralist valt geen droog brood meer te verdienen.
Evenementen vallen weg. Enkel het werken op objecten in Rotterdam blijft over. Dit werk is nooit mijn passie geweest en zal het ook nooit worden. Het moment waarop ik besluit mijn geluk elders te zoeken. De start van de Kapstokfabriek geschiedde.

Aangezien wij in diezelfde periode ook zijn verhuist wilde wij een mooie en unieke kapstok in huis ophangen. Na meerdere winkelbezoeken vonden wij de kapstokken niet mooi genoeg. De kapstokken in de winkels zijn nogal basic, duur en niet uniek! Dit kan veel beter! Ik maakte kapstok Caralli welke tot op heden in onze gang hangt. Het rood van de luxe kleerhangers matcht goed met de zwart gelakte steigerbuizen. Een echte ”eyecatcher” in huis.

Inmiddels heb ik enkele ideeën uitgewerkt en ben ik een samenwerking aangegaan met Hans, een echte ijzersmid welke de niet industriële kapstokhaken met de hand smeedt. Deze unieke door de ijzersmid gesmede kapstokhaken worden op de webwinkel van de Kapstokfabriek verkocht.

Gaande tijd kwam de realisatie dat steigerbuizenmeubels niet de toekomst hebben, de industriële look welke ik hiermee voor ogen had bleven niet verloren.

kapstok 3.2 - groot

Na wat speurwerk kwam ik bij een groot Nederlands importeur terecht welke mijn ideeën graag wilde realiseren. Inmiddels is er een vracht aan kapstokken geproduceerd en onderweg naar Nederland. Gezien het chronisch tekort aan zeecontainers laat de eerste vracht nog op zich wachten waarop ik besloot om ook tafels, kasten en overige meubels te verkopen.

Bij het ontwikkelen van ideeën blijf je nooit bij het oorspronkelijke idee, dit blijkt ook weer uit mijn verhaal.

De mogelijkheden bij onze groothandel zijn ongekend, alles is te realiseren! Een bijkomend voordeel is dat wij met Teakhout alle collecties kunnen maken.

Kapstokfabriek

Copyright © 2021 Kapstokfabriek
KVK: 83034994
BTW-nummer: NL003443679B14

Contact

Waleplein 2
3291 CZ Strijen
Hoeksche Waard, Zuid-Holland
Nederland
Uitsluitend op afspraak.
Maandag t/m Zondag
9:00 tot 17:00