Overslaan naar inhoud

Maatwerk, ons merk!

Covid.. Wat nu? 

Maart 2020, COVID-19 slaat rampzalig om zich heen. In mijn huidige baan als evenementenbeveiliger en centralist valt geen droog brood meer te verdienen.
Het werken op evenementen valt weg. Enkel het werken op objecten in Rotterdam blijft over. Dit werk is nooit mijn passie geweest en zal het ook nooit worden. Het moment waarop ik besluit mijn geluk elders te zoeken. De Kapstokfabriek start als echt bedrijf. 

Onze eigen kapstok maken

Aangezien wij in diezelfde periode ook zijn verhuist wilde wij een mooie en unieke kapstok in huis ophangen. Na meerdere winkelbezoeken vonden wij de kapstokken niet mooi genoeg. De kapstokken in de winkels zijn nogal basic, duur en niet uniek! Dit kan veel beter! Wij maakten kapstok Caralli welke tot op heden in onze gang hangt. Het rood van de luxe kleerhangers matcht goed met de zwart gelakte steigerbuizen. Een echte ”eyecatcher” in huis (Zie afbeelding).

kapstok 3.2 - groot

Steigerbuizen … 

Na verloop van tijd kwam de realisatie dat meubels gemaakt van steigerbuizen niet de toekomst zijn. Wij zijn overgestapt naar de handel in echte houten meubels.  

Zelf kapstokken ontwerpen

Inmiddels hebben wij enkele eigen kapstokken ontworpen en hebben wij onze eerste container kapstokken besteld. Deze kapstokken zijn reeds per container verzonden en zeer binnenkort beschikbaar via onze webshop. Houd de website hiervoor in de gaten!

Bij het ontwikkelen van ideeën blijf je nooit bij het oorspronkelijke idee, dit blijkt ook maar weer uit ons verhaal.

Alle collecties mogelijk in Teakhout

De mogelijkheden binnen de meubelbranche zijn ongekend, alles is te realiseren! Een bijkomend voordeel is dat wij met Teakhout alle collecties kunnen maken. Zo kan bijvoorbeeld een Britt TV-kast voorzien worden van teakhout in plaats van mangohout. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen!

In overleg zetten wij de meubels voor u in elkaar. Neem ook voor deze service contact met ons op. 

Kapstokfabriek

Copyright © 2021 Kapstokfabriek
KVK: 83034994
BTW-nummer: NL003443679B14

Contact

Waleplein 23291 CZ Strijen, Hoeksche Waard, Zuid-Holland, Nederland
Gesloten voor onbepaalde tijd.